Huoneistoremontit

Maalaus, tapetointi, panelointi ja lattian/listojen asennus. - kaikki tämä meiltä.


Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Haluat sitten päivittää vanhan tai tilalle kokonaan uuden, me teemme sen. Meillä on kokemusta useista kylpyhuoneremonteista ja erilaisista laatoituksista. Uusimalla pesutilat saadaan samalla kätevästi tehtyä myös uusi ilme saunaan.


Keittiöremontti

Oletko suunnitellut keittiökalusteiden vaihtoa tai kenties kokonaan uutta keittiötä? Ota yhteyttä meihin ja kerro suunnitelmasi tai toiveesi, niin mietitään yhdessä paras ratkaisu.


Kattoremontti

Kattoremontti edessä? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Valesokkelin korjaus

Suurin ongelma valesokkelirakenteissa on puisen seinärungon alaosa,
joka ulottuu lattiapinnan alapuolelle usein jopa 20cm ja altistuu kosteudelle. Rakennetta korjatessa alimmat puurungon osat korvataan esimerkiksi kevytsoraharkoilla tai metallirakenteisilla valesokkelikengillä. Valesokkelirakenteet johtavat harmittavan usein homeongelmiin, jos siis epäilet rakenteissa olevan tarvetta korjaamiselle, ota yhteyttä meihin.


Homekorjaus

Pitkään jatkuneet terveysongelmat voivat kertoa homeongelmasta kotonasi. Olemista asunnossa, jossa on havaittu hometta, tulisi välttää. Jos edes epäilet kotonasi olevan hometta, ota yhteyttä! Ensin tulee kartoittaa tilanne, tehdä kosteusmittauksia ja selvittää missä ja kuinka paljon hometta on. Tämän jälkeen aloitetaan purkaminen tai puhdistaminen, lopuksi tila remontoidaan takaisin asuttavaan kuntoon. Jos hometta on levinnyt useaan paikkaan asunnossa, on suotavaa muuttaa korjausten ajaksi muualle.


Vesivahinkokorjaus

Vesivahingon sattuessa on syytä kääntyä ammattilaisen
puoleen. Kuivaus tulee aloittaa heti, kun vahinko havaitaan, näin säästytään vielä suuremmilta vahingoilta. Kuivausta tehdessä on tärkeää mitata kosteuspitoisuutta, jotta varmistutaan siitä, milloin rakenteet ovat täysin kuivuneet, ettei myöhemmin ilmene lisää ongelmia. Kuivaamisen jälkeen rakenteet puretaan tai korjataan, riippuen vahingon laajuudesta.


Muita palveluitamme

Otsonoinnit, hajunpoistot, savuvahinkojen korjaukset, uudisrakennukset, laajennukset, pihapuiden kaadot, kaivuutyöt AVANT – pienkuormaajalla, kantojen poistot, salaojitus, perustukset, ruuvipaalut asennettuna, piipunpellitykset & piipunhatut, muuraustyöt, katonpesut, pienet hitsaustyöt, talon laajennus, autotallit, terassit, mökit, piharakennukset ja roskakatokset.


Kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys tekemistämme töistä! Kotitalousvähennystä voit saada enintään 2400e vuodessa, vähennys on henkilökohtainen. Puolisosi kanssa voitte siis saada yhteensä 4 800 euron vähennyksen.